Η εταιρία Puro Greece  έχει κύρια δραστηριότητα την εμπορία και διάθεση στην Ελληνική αγορά, προϊόντων που συνοδεύουν συσκευές τεχνολογίας τόσο για την προστασία αυτών όσο και για τη λειτουργικότητά τους.

Η Puro  παρακολουθώντας καθημερινά την εξέλιξη της τεχνολογίας, προσέφερε πάντοτε λύσεις στον τελικό καταναλωτή ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής και αναζητώντας την καλύτερη δυνατή επιλογή ανάμεσα σε πληθώρα προϊόντων.

Η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας και η αναγκαιότητα χρήσης συσκευών επικοινωνίας (smartphones, tablets, lap top) σε καθημερινή βάση, μας οδήγησε στην αναζήτηση προϊόντων που θα κάνουν τον χρήστη να διαφοροποιείται, να προσαρμόζει το προσωπικό του γούστο και εν τέλει να απολαμβάνει μια κατά τα άλλα άχρωμη και ψυχρή μηχανή τεχνολογίας.

Μ’ αυτή τη σκέψη, η Puro κάνοντας ένα βήμα μπροστά, ήταν η 1η εταιρία που έβαλε χρώμα και στυλ στα αξεσουάρ των κινητών τηλεφώνων και tablets φέρνοντας στην Ελληνική αγορά μεγάλα ονόματα που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μόδας όπως τα Just Cavalli, Hugo Boss, Guess, Paul Frank, Diesel, Adidas, Custo Barcelona κ.α.

Θα είμαστε πάντα κοντά σας με πολύ χρώμα, ζωντάνια, διάθεση, στυλ και πρωτοποριακές ιδέες στην καθημερινότητα της τεχνολογίας.

“Building the market in style

    Have it your way

          Enter a different world

               Because it’s your stuff

                     Quality never goes out of style”